Sermayesiz İş Fikirleri


Sermayesiz İş Fikirleri



Eğer hiç sermayeniz yoksa ve sıfırdan bir işe başlamak istiyorsanız çok fazla tercihiniz yok. Sizlere merdiven silmek , araba camı silmek gibi fikirler sunmayacağım. Birçok sitede bu tarz fikirleri bulabilirsiniz. zaten. Sizlerde sıfırdan nasıl para kazanılır onu anlatacağım.Sermayesiz ne iş yapabilirim sorusuna aradığınız yanıtı bu yazıda bulacaksınız

Sıfırdan nasıl para kazanılır ?

1-Blog Açma
Eğer sermayesiz ne iş yaparım diyorsanız  ücretsiz bir blog sitesi kurarak işe başlamanız akıllıca olacaktır. Eğer blogunuza yeteri kadar yazı yazarsanız , zamanla ziyareçiler gelecektir. Blog yazarı olup başarı elde etmek zaman alabilir,  "yazmaktan zevk aldığınızı" düşünürsek sabretmek pekte sıkıntı olmayacaktır :)
Önemli olan sürekli yoğunlaştığınız konu hakkında paylaşımlarda bulunmanız. Başka sayfaların içeriğini kopyalayıp sayfanıza yapıştırmanız güzel karşılanmayacaktır. İleride bloğunuzu  Google'e  kayıt etmek istediğinizde olumsuz cevap almanız kesin. 
Daha sonra google adsene e başvurarak para kazanmaya başlayabilirsiniz ya da başka reklam veren firmalarla anlaşabilirsiniz. Blogunuza ait sosyal medyada hesapların olması hedefinize daha kısa sürede ulaşmanızı sağlar. Blogunuzun facebook,twitter,google,pinterest hesapları olsun. Sosyal medyada sizin blogunuzla ilgili lan gruplara üye olun. O sayfalarda yazılarınızı paylaşın, onları arkadaşınız olarak ekleyin. Bir zaman sonra sizin yazılarınızı başkasıda paylaşacaktır. Ziyaretçi demek para demek. Yukarıda saydıklarımın hepsi sıfır sermaye ile nasıl para kazanılır sorusunun cevabıydı.Bu fikir herkes tarafından uygulanabilir bir fikir. Ayda 20000 TL , 30000 TL kazanan bloggerlar var. Sizde kazanabilirsiniz.
Blog açarak para kazanılırmı diye düşünmeyin hala. Bir blog açın ve yazmaya başlayın. Sıfır sermaye ve risk ile en güzel para kazanma yöntemi bence budur. Sitenize 200 yazı yazdıktan sonra sizi tatmin eden paralar kazanmaya başlayacağınıza emin olabilirsiniz.
sermayesiz işler 300x159 Sermayesiz İş Fikirleri
sermayesiz iş fikirleri
2-Affiliate Pazarlama
İkinci bir fikir ise biraz daha kısa vadeli olan fakat kısa sürede para kazandıran fikirler arasında. Buda yineinternetten para kazandıracak fikir. Affiliate sistemi ile çalışan alışveriş siteleri var. Siz bu sitelere üye oluyorsunuz. Bu sitenin size verdiği ürün linkinden birisi alışveriş yaparsa sizde komisyon kazanıyorsunuz. Bu sitelere üye olduktan sonra sosyal medyada bu linkleri paylaşarak, birisinin bu linkten alışveriş yapmasını bekliyorsunuz. Yukarıdaki blog açma fikri gibi uzun vadeli bir fikir değil. Biraz şansınız varsa paylaştığınız linkten satış yapmanız ve çabuk para kazanmanız mümkün. Fakat bu sistemi çok tavsiye etmiyorum. Buna harcıyacağınız emeği blog sitesinde kullanırsanız uzun vadeli kazanan bir siteniz olur.
Affiliate Pazarlamayı Nasıl Yaparım ?
Sosyal medyada yaydığınız gibi youtube da da ilgili konuların altına linkinizi yorum olarak bırakabilirsiniz. Birçok youtube videosunun altında benzer linkleri görebilirsiniz. İphone konulu videonun altına yapılan yorumlarda ” en ucuz iphone 5 burda .. Tıklayın ” gibi linkleri görebilirsiniz. Youtube da yorum yaparakta bu linkleri yaymanız mümkün.
Sermayesiz yapılacak işler arasında yukarıda saydığım iki fikri uyguladım ve daha önce kazandım. Affiliate işini uzun süre yapmadım. Ama uzun süre bir blogum vardı. Ve son 1 seneden beri yazı yazmamama rağmen hala ziyaretçisi var ve hala kazandırıyor. Sizede tavsiye ederim
Bu hakkında ilerleyen zamanlarda daha detaylı bir yazı hazırlayacağım. TECRÜBELİ kullanıcılara ulaşarak affiliate ile para kazanan arkadaşlardan bilgi alacağım.
...Alıntı..  http://www.neisyapabilirim.com

Son olarak eklemek istediğim;
kesinlikle zevk almalısınız yoksa istikrarı sağlayamazsınız. İnanın 1,000,000larca blog siteleri var, bir iki bilgi paylaşarak başarı bekleyenlerin hazin sonunu gösteriyor. Son bir tavsiye mesela sayfanız moda bloğu ise forumlara üye olun moda ile ilgili tartışılan bölümlere yorum atın sayfanızın linkini verin. Hiç yoksa forumlar sayesinde trafiğiniz artacaktır. Google+ kullanmayı da ihmal etmeyin bloğunuzun reklamını yapabileceğiniz blogger TOPLULUKları var , orada yazılarınızı paylaşabilirsiniz. 

Share on Google Plus

About Enis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum :

Adsız dedi ki...

Yeni İş Fikirleri, Bayilik Veren Firmalar, Evde İş İmkanları, İnternetten Para Kazanma ve Girişimcilik üzerine yazıların yer aldığı web sitesi.

http://yeniisfikirleri.org